O nas

Adrenalinski, zabavni in varni. To smo mi – bungee ekipa!

Smo edini bungee center v Sloveniji. Že od leta 1993 varno skrbimo za skoke z elastiko s cestnega mostu v Solkanu. Zgodovina našega centra sega trideset let nazaj, ko so naši predhodniki, prijatelji Solkanci in Novogoričani idejo bungee skokov pripeljali iz tujine v Solkan. Upamo si trditi, da je naš bungee center na najlepši lokaciji v Evropi.

Skozi trideset let se je na mostu zvrstilo nešteto adrenalina željnih obiskovalcev od vsepovsod. In ponosni smo, da tudi danes na »našem« mostu vsak vikend v sezoni gostimo vse vas, ki si želite v življenju izkusiti nekaj več.

Našo bungee ekipo sestavljamo mladi in mladi po srcu, adrenalina polni fantje, ki ne moremo brez športa. Smo strastni kolesarji, smučarji, pohodniki, tekači, obožujemo vse vodne športe in komaj čakamo vikende, da vsakič znova tudi mi skočimo z elastiko. Smo odgovorni možje z izjemno skrbnostjo za varnost in nenazadnje zabavni in zaupanja vredni organizatorji, ki vas bomo vselej sprostili, da bo vaš skok v globino lažji in vaš strah premagan. Šef naše ekipe je Iztok, strog do sebe in do nas, ljubi detajle in nikakor ne dopušča, da bi bilo karkoli prepuščeno naključju. Seveda brez žensk ne gre, zato v ozadju za marsikaj poskrbi naša Tjaša. Kdaj jo boste lahko tudi srečali na mostu in z njo poklepetali, rada vam bo razložila, kaj vse se splača videti v naši okolici in kje se dobro jé.

Vsekakor pa brez vas, dragi obiskovalci, ne bi bilo nas! Hvala vsem, ki ste nas že obiskali in pri nas uživali in lepo vabljeni vsi tisti, ki tega norega doživetja še niste izkusili. Vsakič smo veseli tudi vseh izletnikov, ki se na mostu zadržite le toliko, da pogledate za skakalcem. In srčna hvala domačinom, ki že desetletja z nami živite edinstveno aktivnost v Sloveniji.

BUNGEE JUMPING - 55 m = 100% ADRENALIN!

Fotografije

gift