Informacije

Bungee jumping – adrenalinsko doživetje ob smaragdni Soči. Si adrenalinski tip, obožuješ nore dogodivščine ali si preprosto želiš poskusiti nekaj novega?

Skoči v svoje sanje!
Skoke redno in varno izvajamo že od leta 1993 in smo edini tovrstni ponudnik v Sloveniji.

Izvajamo jih s 55 metrov visokega mostu v Solkanu, ki se mogočno sloči čez smaragdno reko Sočo. Gre za eno najlepših lokacij v Evropi, ki ponuja dih jemajoč razgled na starejši Solkanski most, ki ima največji kamniti lok na svetu, na Brda, deželo vina in sadja, na kraj Solkan, katerega omemba sega v daljno leto 1001 in seveda na reko Sočo, ki se v vsej svoji lepoti vije proti Italiji.

Če si torej želiš zaslišati »3, 2, 1, Bungee!« in se podati enkratnemu občutku svobode in adrenalina, nas pokliči in rezerviraj svoj skok.

Rezerviraj svoj skok
NASLEDNJI TERMIN SKOKOV

SOBOTA, 13. JULIJ 2024.

Kako poteka aktivnost?
Točka srečanja je na mostu v Solkanu, naša ekipa te opremi z varnostno opremo (manšete in varnostni pas/trapez) in poda vsa natančna navodila za skok. Pripnemo elastiko in ti pomagamo na odskočno stopničko. Z mostu tako občuduješ Sočo, kajak center, Kostanjevico, Goriški grad… Ko zaslišiš »3, 2, 1, bungee«, lahko skočiš in se podaš na adrenalinsko doživetje. Ko se elastika umiri, boš zagledal našega inštruktorja, ki ti bo pomagal v čoln in te odpeljal na breg Soče. Tu te čakata osvežitev, ki jo podarja Soča, do parkirišča pa sproščujoč sprehod. Varnost je za nas že 30. leto na prvem mestu, je naša glavna skrb zate, zato je tvoja naloga le, da upoštevaš navodila za skok in uživaš.

Kako do nas?
V navigacijo Google Maps vpiši: TOP Extreme Bungee Jumping oz. poglej zemljevid na dnu strani. V neposredni bližini sta parkirišče in železniška postaja.

Urnik
Od sredine maja do sredine oktobra, ob vikendih, sobota ali nedelja. Med 10. in 16. uro.

Objava termina skokov
Vsako sredo ob 19. uri objavimo termin skokov na spletni strani, facebooku in instagramu.

Rezervacija skoka
Rezervacija skoka je obvezna na dan srede zvečer (od 19. do 21. ure) ali četrtka (po 8. uri) pred želenim vikendom na tel. 065 601 087. Ob rezervaciji si zapišemo številko vašega mobilnega telefona, da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah.

Rezervacija skokov za skupine
Za skupine 5 in več udeležencev pokličite že v sredo pred vikendom.

Odpoved rezervacije
Odpoved rezervacije, prosimo, sporočite na tel. 065 601 087 vsaj en dan pred načrtovanim prihodom.

Kdo lahko skoči?
Skoka se lahko udeleži zdrava oseba, težka od 48 kg do 120 kg. Pred skokom je treba podpisati izjavo, za mladoletne izjavo podpiše starš ali skrbnik.

Oprema
Posebna oprema ni potrebna, saj priskrbimo vse mi. Imejte pa udobno športno oblačilo in obutev.

Odpoved skokov
Pridružujemo si pravico do odpovedi skokov zaradi: slabega vremena, visokega vodostaja Soče ali premajhnega števila prijav. O odpovedi vas obvestimo na vaš mobilni telefon.

Skoki v dvoje
Skokov v dvoje - TANDEM ne izvajamo.

Plačilo
Plačilo skoka opravite na mostu, z gotovino. Plačilnih kartic ne sprejemamo.

Kaj vključuje cena skoka?
Varen skok z elastiko, potrdilo o skoku s popustom za drugi skok v istem dnevu in popustom za aktivnosti Top Rafting v Bovcu in v adrenalinskem parku Soča Fun Park v Solkanu.

Tandemski polet z jadralnim padalom
Tandemske polete izvaja naš partner, od pomladi do pozne jeseni. Termin določijo glede na vremensko napoved. Obvezna je rezervacija na tel. 051 237 081. Tandemske polete organizirajo v Vipavski dolini, na dveh registriranih vzletiščih - Lijak blizu Nove Gorice ter Kovk nad Ajdovščino. Odločitev, kje letijo, je odvisna od vremenskih pogojev. Polet traja od 30 do 45 minut. Omejitev teže potnika je med 40 in 100 kg. Starostne omejitve ni, je pa zaželeno, da je potnik sposoben hitre hoje na vzletišču. Tandemski polet je odsvetovan osebam s srčnimi težavami ali osteoporozo. Na polet pridite spočiti, hrana tega dne naj bo lahka.

Cena: 160 € (v ceno je vštet tudi prevoz do vzletišča - za vzletišče Lijak je zbirno mesto Pristanek Jadralnih Padalcev Lijak. Za vzletišče Kovk pa Gostilna picerija Anja.)

Darilni bon
Darilni bon za bungee skok ali bungee & zip line naročite s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Lahko se odločite tudi za darilni bon za tandemski polet z jadralnim padalom, ki ga organizira naš partner.

Naroči darilni bon

Cenik

Bungee skok (na mostu)70,00 €
Bungee skok (skupine nad 5 oseb, boni)65,00 €
Bungee skok (skupine nad 10 oseb)60,00 €
Bungee skok (skupine nad 20 oseb)55,00 €
Bungee skok (posebne akcije, drugi skok v istem dnevu)50,00 €
Pretečeni bon TOP Extreme (koriščenje v roku 1 leta od datuma veljavnosti)20,00 €
Darilni bon Bungee + Zip Line (300 m)90,00 €
Darilni bon za tandemski polet z jadralnim padalom160,00 €

Vse cene vključujejo DDV.

BUNGEE JUMPING - 55 m = 100% ADRENALIN!

Fotografije

gift